tala fou

O lo'o fa'apipi'iina masini fa'apipi'i pepa fa'a'a'olo - FOSBER

I le mulimuli ai i tala fou talu ai, o le asō o le a matou faʻaalia se isigaosiga pepa fa'a'olofa'asoa laina ia oe——Fosber

Fosber ose ta'ita'i fa'atau oloa i le lalolagi atoa mo le mamanu, fausiaina ma le fa'apipi'iina o laina atoa fa'apea fo'i ma masini ta'ito'atasi mo le gaosiga o afifi laupapa fa'apipi'i.

Na faavaeina muamua i Lucca i le 1978, e ala i lona ofisa autu a Italia ma lala o loʻo faʻatulagaina i Amerika ma Saina, o le Fosber Group i aso nei o loʻo tuʻuina atu faʻamaʻi atoatoa faʻapea foʻi ma faʻaleleia masini tetele i le lalolagi atoa ma le faʻamaoni atoatoa i le lelei ma le auʻaunaga faʻatau.

O le vaega a Amerika e 100% e umia ma pulea e Fosber Italia.Fausia i le 1988, Fosber Amerika o loʻo i Green Bay (WI) i le mea o loʻo i ai le fatu o le North American corrugated board boxing industry.

lau tipi 'a'olo
mata o pepa fa'a'olola lapotopoto

Faʻatasi ai ma se faʻatonuga a le tagata lava ia ma le tutoʻatasi atoatoa, Fosber Amerika e le naʻo se pisinisi faʻapisinisi ae o se kamupani malosi tutoʻatasi a Amerika i lana lava aia tatau, e taulaʻi atoatoa i manaʻoga o ana tagata faʻatau Amerika i Matu ma taʻitaʻi maketi i tulaga o auaunaga faʻatau. .Fosber Amerika e matua tuuto atoatoa i le tuʻuina atu o le lelei, tekinolosi ma auaunaga e manaʻomia faapitoa e le maketi a Amerika.

Guangdong Fosber Intelligent Equipment Co., Ltd. (fa'apu'upu'u Fosber Asia), fa'atasi ai ma lona fale gaosi oloa o lo'o i Foshan, o se pisinisi fa'atasi na fa'atuina i le va o le Fosber Group ma le Guangdong Dongfang Precision Science & Technology Co., Ltd. Fosber Asia misiona o le tu'uina atu auaunaga maualuga i tagata fa'atau uma a Fosber i Asia.

 

Tiruña SL na faavaeina i le 1921 i Pamplona (Sepania) i lalo o le igoa o Talleres Iruña, o se pisinisi a le aiga i lalo o le pulega ma le pule a le aiga Guibert.
Na amata ona gaosia e le kamupani lola fa'a'au'au ma lola fa'amalosi mo le fale gaosimea.La'asaga ma lea la'asaga na fa'alauiloa atu ai e le kamupani ana oloa i luga o le toetoe lava o ituaiga uma o masini fai katoni.

O aso nei o Tiruña o loʻo i ai fale gaosi oloa i Sepania, ISA ma se ofisa Peretania.I le 2019”Tiruña Alamanuia Vaega ma”Fosber Group fa'amae'aina se fefa'ataua'iga o sea e fa'atatau i le mauaina o le tele o sea i le kamupani Sipaniolo.I le 2022, ina ua uma ona faʻatau le vaega o totoe o sea, ua avea nei Fosber ma le 100% pule o Tiruña.

O le su'eina o ona a'a i tua i le 1930s, na taulamua ai Agnati i le tele o atina'e taua i le mamanu ma le gaosiga o laina fa'apipi'i.
E oʻo atu i le 2009,Agnatio se kamupani e ana le aiga.Ona maua lea e le Brivio Pierino Group, lea na suia ai le igoa i le BPAgnatisrl.I le 2020 ua avea ma vaega o Fosber, lea na mauaina le tele o sea i le pisinisi.Ose fuafuaga fa'aagaga e fa'amautu ai le fa'aauauina o le atina'e ma le fa'alauteleina o oloa fa'atau.
O lea foi na mafua ai le fanau mai o se kamupani fou: "QUANTUMCORRUGATED Srl”.

Chengdu Passion Precision mea faigaluega e avea o se tagata fa'apolofesa fa'apolofesa fa'atau oloa tipi mo laupapa fa'apipi'i.Mo le fosber, e masani lava ona matou saunia slitting l'oi mata ma cross-slitting strip naifi.Faatasi ai ma i latou, o le tele masani o lau liʻo:φ291*φ203*1.1mm, φ230*φ110*1.1mm, o le mea autu o Tungsten carbide.Ma o le tele o naifi fasi fa'alava e masani ona fa'atulagaina e tusa ai ma mana'oga o le masini.O le mea autu o le 45 alloy steel, ma o le pito tipi o loʻo faʻapipiʻiina i le uʻamea maualuga.

fosber lau 'olo
ta'ai sele lapotopoto
lau masini tipi pepa

Taimi meli: Me-30-2023