tala fou

Fa'amea Fa'amea Fa'amea Fa'apipi'i Masini Fa'a'oloa——Marquip

O laina faʻapipiʻi pepa faʻapipiʻi o loʻo i ai se talafaasolopito o le sili atu i le 150 tausaga, lea e le masalomia o le totonugalemu o lealamanuia afifi a'au, A maeʻa le faʻaauauina o le atinaʻe ma le faʻafouina, o le laina sili ona maualuga o le gaosiga o pepa faʻapipiʻi ua tuʻufaʻatasia le faʻatulagaina maualuga, masini ma le atamai.Fosberi Italia maBHSi Siamani.O le lona lua e masani lava e aofia ai faʻailoga faʻapipiʻi pepa faʻapipiʻi mai Taiuani ma nisi faʻailoga maualuga a Saina.O le asō matou te manaʻo e faʻalauiloa le MARQUIP brand mai le Iunaite Setete.

Marquip Ward United, o se kamupani lauiloa i le selau tausaga, na faavaeina i le 1968 ma o loʻo faʻauluulu i Wisconsin, USA. Latou te faʻapitoa i le mamanu ma le gaosiga o masini faʻapipiʻi pepa ma meafaigaluega, ma ua latou tuuto atu i latou lava i le tautuaina o le pusa faʻapipiʻi, gaosiga o oloa pepa. ma fale gaosi oloa afifiina mo le tele o tausaga. I le taimi nei, ua faatuina e Marquip ofisa faatau i Frankfurt, Siamani, Sigapoa, Shanghai, Saina ma Sao Paulo, Pasila.E le gata i lea, o latou faleteuoloa vaega o loʻo salalau atu i le lalolagi atoa. I le avea ai o se taʻitaʻi i le lalolagi gaosi oloa gaosi oloa, e le mafai ona faʻafitia o Marquip e mautinoa lava o se tasi o sui paionia o le gaosiga atamai i le fanua o masini pusa. ua atinaʻe i Saina talu mai le 1994 ma o loʻo tautua mo le 23 tausaga. O a latou oloa e fiafia ma lagolagoina e le tele o kamupani faʻapipiʻi fale tetele ma lauiloa.

Marquip (2)
Marquip (1)

O le saʻo o meafaigaluega a Marquip ua lauiloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le masini fuaina leisa o lona masini koluse e mafai ona pulea le sese o le umi o le tipiina o pepa malo i totonu o le 1mm, lea e mamao atu i luma o le alamanuia tulaga. E naʻo le 0.15 sekone e faʻatulagaina uma. o ulu tipi o le masini slitting, ma le saʻo tipi pepa pepa o ± 0.38mm, o lona saʻo e le o lona lua i le alamanuia.Marquip meafaigaluega faʻaaogaina tekinolosi servo atoa, o va uma e faʻatautaia saʻo e le servo pule, ma le gluing gap o 0.0127 mm, o le maualuga sili ona saʻo tulaga i le alamanuia.

O le sili ona lelei o meafaigaluega a Marquip o le iloa lea o le puleaina o vaega taʻitasi o meafaigaluega ma le faʻatonuga atoa e ala i polokalama faakomepiuta.

O le tele masani o Marquip tipi laulaʻau lapotopoto o le 260 * 168.3 * 1.2, o letungsten carbide cicular lau, PASSIONTOOLe silia ma le 10 tausaga o le gaosiga o le poto masani mo lenei lau.E le gata i lea, e talia foi e Passion le faʻavasegaina okolosi lau sa'o, fa'amolemole aapa mai ia i matou pe a iai ni ou mana'oga.

Marquip (3)
Marquip (5)
Marquip (4)

Taimi meli: Au-03-2023